Alle Experttips boeken op een rij

Kies hier je favoriete onderwerp

MEEST RECENTE BOEKEN
Op 25 mei 2018 gelanceerd!
Daisy Goddijn

Veel ondernemers schrijven een boek om zichzelf als expert te positioneren. Maar een boek schrijven dat past in je businessmodel, dat is andere koek.
En daar gaat dit boek over.

Als ondernemer wil je namelijk een boek schrijven waarmee je het verschil maakt voor de lezer. Alleen dan maak je met je boek ook het verschil voor je bedrijf én voor jezelf.

Aan de hand van de BESTSELLER-methode leer je in dit boek de tien stappen om je boek in je businessmodel op te nemen. En verder krijg je vijftig praktische tips waarmee je meteen aan de slag kunt, zelfs al voordat je begint met schrijven.

Dus in dit boek geen eindeloze theorieën of lange teksten over hoe je een boek moet schrijven, maar korte praktische tips die je direct kunt toepassen. Want als ondernemer heb je het druk genoeg, maar wil je wel het verschil maken!

Koop het boek Experttips voor ondernemers die een boek willen schrijven


Hugo Bakker

Er zijn al veel boeken over online marketing. Dit is het eerste boek dat echt laat zien hoe kennis verkopen online anno nu werkt. Hugo geeft namelijk een kijkje in zijn business en onthuld geheimen die marketeers normaal gesproken alleen in dure online programma’s prijsgeven. Ontdek hoe verkopen online werkt. Elk van de vijftig tips levert je meer rust en vrijheid op. Wil je daarnaast ook nog eens je winst verdubbelen? Dan is dit boek voor jou.

Maar dat is niet het enige. Door het toepassen van de tips uit dit boek kun je uit de uurtje-factuurtjemindset komen, zodat je steeds opnieuw meer mensen kunt inspireren met je kennis. In het eerste hoofdstuk leer je de RECORD-methode om je kennis online te verkopen. Daarna krijg je vijftig praktische tips die je meteen kunt toepassen binnen jouw bedrijf.

De RECORD-methode helpt je bij het verkopen van jouw kennis en kunde én om meer mensen te bereiken. Deze methode is niet alleen gericht op getallen. Er zijn namelijk nóg een aantal factoren belangrijk om rust en vrijheid te kunnen verdubbelen, het is nu ook binnen jouw handbereik.

Koop het boek Experttips voor kennis verkopen online


Nicky Corts-van Raam

Dit is geen doorsnee boek over free publicity. Dit boek is anders. En anders zijn, is een belangrijke voorwaarde als je op zoek bent naar media-aandacht en gratis publiciteit.

Veel boeken over free publicity zijn zo schandalig serieus. Ze gaan over nieuwswaarde creëren, mediastrategieën, persdatabanken, publiciteits-plannen, het medialandschap en newsjacking. Dat is allemaal heel nuttig, maar eerlijk is eerlijk, het is ook vreselijk saai. En de zoektocht naar gratis publiciteit is juist een uitdagend avontuur.

Daarom heeft dit boek maar één theoretisch hoofdstuk. En verder krijg je vijftig tips doorspekt met verhalen en praktische voorbeelden, gekke voorvallen, nieuws en een vleugje humor. Zodat je meteen aan de slag kunt en je morgen al in de krant kan staan.

Met de PIN-code voor gratis publiciteit heb je namelijk de sleutel voor redactionele aandacht in handen. Daarmee kun jij ervoor zorgen dat je bedrijf het hele jaar zichtbaar is in de traditionele media. Je leert hoe je steeds weer de aandacht van journalisten kan trekken met verrassende verhalen en praktijkvoorbeelden uit je eigen bedrijf.

Koop het boek Experttips voor free publicity


Petra Fehring

Jouw diensten slaan aan, je hebt enthousiaste, tevreden klanten en draait een goede omzet. Alleen verlies je steeds meer vrijheid omdat je volledig opgeslokt wordt door heel veel taken en werk in je bedrijf. Taken die je helemaal niet leuk vindt en je steeds meer tegenstaan. Je bent 24/7 aan het werk en weet niet hoe je deze vicieuze cirkel kunt doorbreken.

Dé manier om tijd te besparen en efficiënter te werken, is het bouwen van een solide fundering zodat je klaar bent om te kunnen groeien. Dat hoef je niet alleen te doen, hiervoor vraag je hulp aan een Virtueel Assistent (VA).

In dit boek leer je hoe je kunt samenwerken met een VA én hoe je de inzet van een VA betaalbaar houdt. Dit doe je door te werken met de SOM7®-methode, die bespaart je enorm veel tijd, energie en geld.

Geen eindeloze theorieën maar een heldere uitleg over de SOM7®-methode plus vijftig praktische tips zodat je de methode meteen kunt toepassen in je bedrijf.

Koop het boek Experttips voor samenwerken met een Virtueel Assistent


Welmoet Babeliowsky

Als ondernemer hebben we er allemaal mee te maken: je wilt je diensten verkopen. Een workshop, een online training, een groepsprogramma, training, event, lezing of andere dienst. Maar hoe pak je dat nou zo aan dat veel mensen er gebruik van maken? Het antwoord krijg je in dit boek: door ze succesvol te lanceren.

Als je diensten wilt verkopen, wil je meteen aan de slag. Dan wil je geen eindeloze theorieën lezen over hoe je moet verkopen. Vandaar dit boek.

Je leert de lanceringsformule voor het online verkopen van je diensten. Deze formule bestaat uit zeven stappen. Daarnaast krijg je vijftig praktische tips over de lanceringsformule die je meteen kunt toepassen voor jouw lancering.

Als je iets groots in de wereld wilt zetten, moet je groots lanceren. De tips uit dit boek gaan je daarbij helpen.

Koop het boek Experttips voor succesvolle productlanceringen


Maarten Ligthart & Vanessa Carreiro

Als ondernemer wil je een website die resultaat oplevert. In dit boek geven we je alle kennis die je nodig hebt om klanten via je website te krijgen. Met onze persoonlijke ervaringen inspireren we je om met plezier aan je website te werken. Ook zonder technische kennis zetten we je met dit boek in de actie modus.

Je krijgt antwoord op vragen als: wat moet je waar neerzetten op je website en waarom? Hoe zorg je ervoor dat je website resultaat oplevert, maar ook persoonlijk blijft? Hoe word je beter gevonden in Google? En het belangrijkste: hoe zorg je ervoor dat bezoekers daadwerkelijk klant worden?

In dit boek leer je hoe je meer resultaat uit je website haalt als je de KLIK-methode toepast. Geen eindeloze theorieën, maar wel 50 korte en praktische tips om meer klanten en meer omzet via je website te krijgen. Inclusief interviews met onder andere Joost de Valk (Yoast SEO), Ria Kaashoek (FB ads) en Wilco de Kreij (Upviral).

Koop het boek  Experttips voor websites met resultaat


Experttips over verdienen met video

Noortje Janmaat

Veel ondernemers vinden het lastig om zichzelf te onderscheiden op internet. Ze hebben te weinig klanten en een chronisch gebrek aan tijd. In deze nieuwe tijd is er 1 middel dat het verschil kan maken: video.

In dit boek laat Noortje Janmaat aan de hand van 50 prikkelende en praktische tips zien hoe je meer verdient met de WINST-methode voor het maken van video’s. Geen lange theorieën, dus je kunt direct aan de slag met het maken van jouw eigen smartphonevideo’s.

In dit boek leer je:

  • Waarom het slim is om te doen wat niemand anders je kan nadoen (het werkt als een magneet).
  • Hoe je ervoor zorgt dat je in zo min mogelijk tijd professionele video’s maakt die goed genoeg zijn (je bent tenslotte ondernemer, geen filmmaker).
  • Wat je kunt doen om iemand als vanzelf naar jouw video’s te laten kijken.

Kortom, een ‘must have’ voor iedereen die wil verdienen met het middel video.

Koop het boek  Experttips over verdienen met video


Petra Duijzer

Een business game is een high-endstrategie, waarbij je jouw kennis en expertise in een spelvorm hebt gegoten. Met een business game ben je in staat om veel geld te verdienen, omdat je andere mensen helpt met een transformatie.

In dit boek leer je de WIN-methode waarmee je een succesvolle business game kunt ontwikkelen. Geen lange, saaie theorieën maar slechts één hoofdstuk met uitleg over de methode. Daarna krijg je 50 praktische tips die je meteen kunt inzetten voor je eigen business game, zodat ook jij high-end kunt ondernemen.

Je leert simpele technieken om high-levelklanten te bedienen en te 
verkopen op het hoogste niveau, zodat je met gemak en plezier jouw business game in de markt zet. Ook leer je hoe je klanten met jouw high-end business game op de allerbeste manier helpt, terwijl het minimale tijd kost.

Koop het boek  Experttips voor succesvolle businessgames


Robert Mares & Remco Treuren

Wil jij als ondernemer meer zichtbaarheid voor je bedrijf realiseren? Een persoonlijke band opbouwen met (potentiële) klanten en meer vrijheid als persoon? Dan zijn webinars een goede manier voor jou en je bedrijf om dit in korte tijd te realiseren.

Het maakt niet uit of je net gestart bent met je bedrijf, of al jaren of zelfs tientallen jaren, ondernemer bent. Ook maakt het niet uit of je alleen onderneemt als zzp’er, een bedrijf hebt met een team van 1 of meer mede-werkers of een virtueel team met freelancers.

Je krijgt in dit boek geen theoretisch verhaal voorgeschoteld. Wat je wel leert, is de “7P Succes met Webinars”-methode voor meer zichtbaarheid, meer klanten en meer vrijheid als ondernemer.

Je ontdekt wat webinars zijn en hoe je ze converterend kunt maken. Naast de methode krijg je 50 handige tips die je meteen kunt toepassen om van jouw webinar een succes te maken.

Koop het boek  Experttips voor converterende webinars


Dennis Jansen

Als ondernemer en verkoper wil je jouw boodschap delen en mensen het gemak en voordeel laten ervaren van je producten en diensten. Veel ondernemers en ook verkopers hebben echter te weinig klanten en behalen daardoor minder omzet en inkomen dan ze willen. Terwijl ze vakinhoudelijk alles weten over hun producten en diensten. Deze kennis gaat helaas niet automatisch hand in hand met het hebben van voldoende klanten.

Dit boek geeft je 50 praktische tips om op een leuke en ontspannen manier meer en gemakkelijker te verkopen. Het is speciaal geschreven voor ondernemers en verkopers die zichzelf willen uitdagen én die bereid zijn om actie te ondernemen. Als je geen actie onderneemt, gebeurt er niets en blijf je dezelfde resultaten houden die je daarvoor ook had.

Met behulp van de MATCH-methode leidt Dennis je in dit boek door alle fases die op het verkoopproces van toepassing zijn. Waarbij hij je vooral uitdaagt om de tips uit het boek in de praktijk te brengen. Gebruik dit boek dan ook als een praktische leidraad om stap voor stap meer succes te krijgen in het proces van verkopen.

Koop het boek  Experttips over verkopen zonder te verkopen


Experttips voor onweerstaanbare offertes

Natasja Hoogenboom

Hoe zorg je ervoor dat jouw offerte eruit springt tussen al die andere offertes? Je wilt de klant niet iets ‘door de strot duwen’, maar hem helpen. Want je bent ervan overtuigd dat jouw bedrijf een goede oplossing heeft voor zijn probleem. Maar hoe zet je dat nu slim en doeltreffend in je offerte?

Dit boek geeft je 50 praktische tips voor het schrijven van succesvolle offertes. Hierdoor schrijf je niet alleen betere offertes, je haalt ook meer opdrachten binnen die bij jou passen. Want met een klein beetje meer aandacht wordt het verschil tussen jou en jouw concurrenten al veel groter. Door je offerte persoonlijk te maken en aandacht te geven aan het taalgebruik én de ‘verpakking’, valt de offerte op en wordt deze beter en met meer plezier gelezen. Je offerte wordt onweerstaanbaar. Zo onweerstaanbaar zelfs, dat het jou én de klant meer rendement oplevert.

Met behulp van de GUN-factor helpt Natasja je in 3 stappen om met meer gemak en plezier offertes te schrijven. Offertes waarmee jij de opdracht gegund krijgt. Pas de 3 stappen toe en ontwikkel jouw GUN-factor voor het maken van onweerstaanbare offertes.

Koop het boek Experttips voor onweerstaanbare offertes


Experttips voor contentmarketing met rendement

Esther van Vondel

Je wilt verkopen aan de juiste mensen. Deze mensen moeten echter wel weten dat jouw bedrijf er is, wat jij doet en dat je er speciaal voor hen bent. Het is jouw taak om deze mensen te bereiken. Met het juiste content-marketingsysteem bereik je mensen tot ver buiten jouw netwerk. Je deelt jouw aanbod, kennis, visie en alle andere informatie met mensen overal ter wereld. Je hoeft hen niet meer persoonlijk te kennen. Naamsbekendheid vergaren was nog nooit zo laagdrempelig! Maar hoe doe je dat nou effectief?

In dit boek vind je 50 praktische tips voor contentmarketing met rendement. Want zonder strategie ben je overgeleverd aan willekeurige effecten en toeval. Terwijl je als ondernemer juist graag zoveel mogelijk sturing geeft aan je bedrijfsresultaten. De tips uit dit boek helpen je daarbij.

De door Esther ontwikkelde CONTENT-methode helpt je om een content-marketingsysteem voor jouw bedrijf op te zetten. In 7 stappen ga je praktisch aan de slag om de beste klanten aan te trekken.

Koop het boek Experttips voor contentmarketing met rendement


Experttips voor effectief strategisch netwerken

Jochem Klijn

Ben je ondernemer en wil je graag in een positie komen dat je kunt stoppen met verkopen en gekocht gaat worden? Dat potentiële klanten jou gaan bellen in plaats van andersom? Dan ben je bij dit boek aan het juiste adres.

In dit boek vind je 50 praktische tips die ervoor zorgen dat jij als netwerk-expert meer uit je netwerk haalt. Je krijgt concrete handvatten, waardoor jouw netwerk groter en sterker wordt. Hierdoor ga je zowel je zakelijke als persoonlijke doelstellingen makkelijker realiseren.

Aan de hand van een concreet stappenplan, de OMZET-methode, neemt Jochem je mee in de diverse thema’s op het gebied van netwerken. Je leert hoe je structureel aan meer omzet en meer klanten komt. In vijf stappen krijg je een ‘roadmap’ naar stoppen met verkopen en gekocht worden, waardoor je meer omzet overhoudt.

Koop het boek Experttips voor effectief strategisch netwerken


Experttips voor nooit meer concurrentie

Anne Quaars

Hoe trek je klanten aan die bij jou passen? Hoe word je gezien en onthouden, juist in een overvolle markt? Hoe maak je méér impact met het werk dat je doet? Hoe kun je jezelf onnavolgbaar positioneren, zodat je nooit meer concurrentie hebt? Je leest het in dit boek.

In dit boek krijg je 50 praktische tips met slimme marketing- en concurrentie-strategieën om met je bedrijf op te vallen in de markt. Je krijgt ideeën om van jouw expertise een lucratieve, bloeiende business te maken. Je leert naar boven te halen wat jou uniek, bijzonder en deskundig maakt en hoe je dat zo positioneert, dat geen klant er meer omheen kan. Tot slot lees je over krachtig leiderschap, moed, actie, veerkracht en doorzettingsvermogen.

Al deze ingrediënten zijn door Anne samengevoegd in de UNIEK-methode. Deze methode bestaat uit 5 stappen. Het begint altijd bij de binnenkant: bij jou. Van daaruit ga je bouwen: aan je bedrijfsconcept, aan je #1-positie, je gaat verbinding maken met je klant en je zorgt ervoor dat je voorop blijft lopen. Zodat je de klanten aantrekt die echt bij je passen en je nooit meer concurrentie hebt.

Koop het boek Experttips voor nooit meer concurrentie


Experttips voor het realiseren van je ondernemersdoelen

Arturo Massaro

Je hebt al vele doelen bereikt en successen gekend. Je klanten zijn tevreden over je diensten of producten. Toch voel je dat je nog iets te doen hebt. Het is nog niet af. Wat wil je nog graag bereiken? Misschien is het die hele grote droom, dat ene doel realiseren waar je maar niet aan toekomt.

In dit boek krijg je 50 praktische tips die jou helpen om makkelijker je doelen te stellen én te realiseren. Dit ga je aan de hand van de tips ook nog eens met minder inspanning en meer plezier doen. Zodat je de tot nu toe verborgen krachten in jezelf gaat aanboren, waardoor jij die grote wensen kunt waarmaken.

Met de KRACHT-methode die Arturo heeft ontwikkeld, kies jij makkelijker uit de vele ideeën die je hebt. Het helpt op die momenten dat je het allemaal even niet weet. Daarnaast maakt de methode je duidelijk waar je nu staat en wat er al goed gaat. Je actieplannen zijn concreet en je gaat uitdagende stappen zetten die er echt toe doen voor jou en je bedrijf.

Koop het boek Experttips voor het realiseren van je ondernemersdoelen


Experttips voor een doorbraak in je Money Mindset

Jeanet Bathoorn

Loopt je bedrijf wel aardig maar zit er niet veel groei in? Dan kan het zijn dat je jezelf onbewust saboteert, omdat je geldmindset nog niet op het goede niveau zit. Je vraagt continu te lage prijzen, je trekt koopjesjagers aan en je
werkt te hard en verdient te weinig. Dit boek helpt je om een betere relatie met geld te krijgen zodat je weet dat je het naar je toe kunt laten komen.

De 50 praktische tips in dit boek helpen jou om jarenlange overtuigingen los te laten, nadat je ze eerst bewust hebt beschreven en hebt besloten dat die geldovertuigingen je niet langer van dienst zijn.

Met de FORTUNA-methode die Jeanet voor je heeft ontwikkeld, ga je stapsgewijs aan de slag met de verschillende niveaus van blokkades en krijg je praktische manieren aangereikt om deze aan te pakken.

Dit is geen snel-rijk zelfhulpboek. Dit boek is voor die ondernemer die al klanten heeft, maar steeds tegen een plafond aankijkt. Die ondernemer die een doorbraak zoekt in het denken over geld. Verander je denkpatronen en
je verandert je leven; ook en zeker over geld.

Inclusief geldoefeningen!


Experttips voor Onstopbaar Succes

Roy Martina

Als succesvolle ondernemer wil je jezelf onderscheiden. Je wilt vooral niet vast blijven zitten in de onzichtbare box van beperkingen, valse overtuigingen en een gebrekkige eigenwaarde. Nee, jij wilt de beste versie van
jezelf creëren om onstopbaar succesvol te worden.

In dit boek vind je 50 praktische tips waarmee je elke barrière, elke sabotage of elk obstakel op weg naar jouw succes moeiteloos kunt aanpakken. Je ontdekt ultieme succesgewoontes waarmee jij je mentaal emotionele staat kunt managen. Dit is de sleutel tot succes.

Aan de hand van de ONSTOPBAAR-methode neemt Roy je mee in de diverse thema’s die jij tegenkomt op jouw persoonlijke hero’s journey. Hij zorgt ervoor dat je met gratie, gemak en plezier jouw weg bewandelt naar
onstopbaar succes.

Je vindt in dit boek geen eindeloze theorieën maar korte praktische tips waarmee jij ultieme succesgewoonten gaat ontwikkelen. Want als ondernemer wil je het graag minder druk hebben en meer succesvol zijn.

Inclusief online training Stressvrij in 21 dagen t.w.v. € 149,-


Experttips voor Ongelimiteerde bedrijfsgroei

Wim Belt & Briony Vanden Bussche

Voelt jouw bedrijf soms aan als een baan? Word je elke dag opgeslokt door hard werken en veel zorgen maar verdien je te weinig? Of gaat het goed met je bedrijf, maar gaat het ten koste van je rust en je gezondheid? Dan is dit boek voor jou!

Als je wilt groeien als onderneming, dan gaat dit gegarandeerd gepaard met groeipijnen. Om je te wapenen voor groeicrisissen en om je bedrijf de mogelijkheid te geven om ongelimiteerd door te groeien, is er nu het
ontwikkelingsmodel SYSTEMISE die jou alle tools geeft voor ongelimiteerde groei.

Het SYSTEMISE-model kijkt door een totaal nieuwe bril naar de realiteit. Je maakt in je bedrijfsvoering een shift van Newtoniaans denken naar kwantumdenken wat voor onverwachte positieve resultaten en succes
zorgt. Hierdoor bereik je niet alleen je doelen, je levert ook een bijdrage aan een betere wereld én je wordt zelf gelukkiger in je dagelijkse privéleven.

De door Wim en Briony ontwikkelde SYSTEMISE-methode wijst je de wegen helpt je om een een excellent ondernemer te worden met impact. Ze hebben alle tips zelf binnen hun bedrijven toegepast, met als resultaat dat een van hun bedrijven al miljarden waard is.

Koop het boek Experttips voor Ongelimiteerde bedrijfsgroei


Experttips voor Moeiteloos Werken

Madelon Gloude & Lisette Beijnes-de Boer

Heb jij ook weleens het gevoel dat je overloopt van het werk? Dat je werkdruk of stress ervaart en het plezier in je werk soms ver te zoeken is? Dan is dit boek voor jou. Voorkom dat je helemaal uitgeput raakt door de ratrace en de overload aan informatie, met mogelijk een burn-out tot gevolg. Sta zelf aan het roer. Kijk eens anders naar je werkomgeving, werkzaamheden en de hulpmiddelen die je hierbij gebruikt. Tijd voor Moeiteloos Werken!

In dit boek krijg je 50 praktische tips aangereikt die jou helpen om stressvrij en slimmer te werken. De volgende onderwerpen komen aan bod: van het organiseren van je werkomgeving en informatiestromen, verschillende werkgewoontes, e-mailmanagement, planning en prioriteiten stellen tot aan het slim omgaan met je energie. Met de door Madelon en Lisette ontwikkelde MOEITELOOS-methode ga je niet alleen moeiteloos maar ook efficiënter werken, waardoor je meer werkplezier ervaart. Verwacht in dit boek geen hogere wiskunde of lange theorieën, je hebt het al druk genoeg.

Ga meteen aan de slag met praktische tips binnen je eigen werk, bedrijf of organisatie en ervaar de kracht van Moeiteloos Werken. Inclusief Persoonlijk Actieplan!

Koop het boek Experttips voor Moeiteloos Werken


Experttips voor Wervend Spreken

Winston Scholsberg

Spreek jij weleens voor een publiek of heb je de wens om dat te gaan doen? Zorg dan voor echte verbinding met je publiek. Ook in gesprekken met klanten is verbinding maken essentieel voor een goed resultaat. Dit boek helpt je hierbij.

In dit boek krijg je 50 praktische tips waarmee je jouw sprekersvaardigheden naar een hoger niveau tilt. Voer de tips uit en je merkt het verschil in de manier waarop jij invloed hebt op je luisteraars. De PIT-methode geeft je enorm veel houvast bij het bereiken van je doel als wervend spreker. Aan de hand van deze methode geeft Winston je handreikingen die jou helpen in elk gesprek dat jij hierna als ondernemer voert. Het zijn tips die het verschil maken tussen falen en slagen.

Verwacht in dit boek geen stoffige theorieën over spreektechnieken. Wel krijg je korte en praktische tips in relatie tot wervend spreken die je vandaag al kunt toepassen. Inclusief download van het boek De WES Methode!

Koop het boek Experttips voor Wervend Spreken

Vragen? Neem contact op!

Neem contact op met de uitgever (Expertboek) van deze serie.