Experts - Experttips

Experttips voor ondernemers die een boek willen schrijven

Daisy Goddijn

Daisy Goddijn is uitgeefster en grafisch vormgeefster. Ze helpt ondernemers met het uitgeven van hun boek in eigen beheer waarmee zij zichzelf als expert in de markt zetten en meer klanten krijgen.

Expertboek.nl – Daisy Goddijn

Experttips voor kennis verkopen online

Hugo Bakker

Spreker en businesscoach Hugo Bakker helpt ondernemers met het online verkopen van hun kennis. Dat doet hij voornamelijk, je raadt het al, online. Daarnaast houdt hij ervan zijn kennis te delen in boeken en vindt hij het geweldig om op het podium ondernemers te inspireren.

Passiefinkomenonline.nl – Hugo BakkerExperttips voor free publicity

Nicky Corts-van Raam

Publiciteitscoach Nicky Corts-van Raam is verslaggeefster geweest voor kranten, vakbladen en andere media. Ze helpt ondernemers zichzelf zichtbaar te maken op een manier die bij ze past, zodat ze publiciteit en marketing leuk gaan vinden.

Nickypent.nl – Nicky Corts-van Raam

Experttips voor samenwerken met een Virtueel Assistent

Petra Fehring

Petra Fehring heeft de Academie voor Virtueel Assistenten opgericht om Virtueel Assistenten en Virtueel Managers op te leiden. Daarnaast helpt ze vanuit Manage je Bedrijfsgroei ondernemers die groeien maar geen idee hebben hoe ze deze groei moeten managen. Ze leert hen hoe VA’s en een VM een waardevolle aanvulling in het bedrijf zijn en hoe je samen een team vormt.

Managejebedrijfsgroei.nl – Petra FehringExperttips voor succesvolle productlanceringen

Welmoet Babeliowsky

Welmoet Babeliowsky is eigenaar van twee bedrijven (Autorespond en Succesvolle Productlancering). Als businesscoach geeft ze ondernemers advies op het gebied van emailmarketing en productlanceringen. Ze biedt programma’s aan ondernemers die hun nieuwe product succesvol op de markt willen zetten.

Succesvolleproductlancering.nl – Welmoet Babeliowsky

Experttips voor verkopen zonder te verkopen

Dennis Jansen

Dennis Jansen helpt ondernemers en bedrijven om gemakkelijker nieuwe klanten te werven. Dit door hen te leren om een praktische combinatie van online- en offline vaardigheden te gebruiken. Wat zijn tips, kennis en programma’s extra krachtig maakt, is dat hij alles wat hij ondernemers leert, zelf ook toepast. Omdat hij zeker wil weten dat het werkt. En het werkt!

Tipsvoormeeromzet.nl – Dennis Jansen

Experttips voor verdienen met video

Noortje Janmaat

Noortje Janmaat leert succesvolle coaches, trainers en adviseurs hoe ze met hun eigen iPhone video’s én foto’s kunnen maken om online beter zichtbaar te worden en gemakkelijker klanten te krijgen. Deze ondernemers helpt ze om op een authentieke en strategische manier de juiste online marketing tools in te zetten en hun producten en diensten beter te verkopen via het internet.

Verdienenmetvideo.nl – Noortje Janmaat

Experttips voor het ontwikkelen van een succesvolle businessgame

Petra Duyzer

Ondernemers verder helpen met creatieve briljante ideeën om meer rendement te halen uit hun bedrijf door de ontwikkeling van een uniek product in spelvorm. Dat is de passie van Petra! Een businessgame is een spel met een ander primair doel dan puur vermaak. Het voornaamste doel is dan bijvoorbeeld communiceren, onderwijzen of het verwerven van inzicht.

Creatiefsucces.nl – Petra Duyzer

Experttips voor converterende webinars

Remco Treuren & Robert Mares

Remco Treuren is eigenaar van WebinarGeek, het enige Nederlandse webinarplatform. Hij is een echte webinar marketing expert en ziet hij het liefst de hele wereld aan het webinarren!

Robert Mares is eigenaar van Webinar Experts. Het is zijn passie is om ondernemers en bedrijven te helpen met slimmer ondernemen en leuker ondernemen. Hij geeft webinartrainingen, -coaching en is webinarhost.

Webinargeek.com – Remco Trueren & Webinarexperts.nl – Robert Mares

Experttips voor websites met resultaat

Vanessa Carreiro & Maarten Ligthart

Maarten en Vanessa zijn partners in alle aspecten. Ze vullen elkaar perfect aan. Vanessa is een denker, waar Maarten juist meer een doener is. Hun doel is dat andere ondernemers in ultieme vrijheid kunnen ondernemen: door te werken waar, wanneer en met wie zij willen. Dat doen ze door hun te helpen om online succesvol te zijn.

Webcademy.nl – Vanessa Carreiro & Maarten Ligthart

Experttips voor nooit meer concurrentie

Anne Quaars

Anne Quaars is businesscoach, communicatie- en merkstrateeg. Ze is oprichter en eigenaar van De Beeldstrateeg en de Branding Business School. Ze helpt haar klanten om zich onderscheidend te positioneren met hun bedrijf in een volle markt en daar uitstekend mee te verdienen.

Business Branding School – Anne Quaars

Experttips voor het realiseren van je ondernemersdoelen

Arturo Massaro

Arturo Massaro helpt mensen hun dromen te realiseren. Hij geeft internationaal trainingen in leiderschap, teambuilding en communicatie. Daarnaast heeft hij de Dreamschool opgericht. In 2017 heeft hij de publieksprijs Freelancer of the Year gewonnen.

Dreamschool – Arturo Massaro

Experttips voor contentmarketing met rendement

Esther van Vondel

Esther van Vondel is copywriter, blogger, (content)marketeer en eigenaar van Van Vondel txt. Ze neemt voor haar klanten de contentmarketing uit handen of ze leert hen om deze zelf te verzorgen via een trainings- en begeleidingstraject.

Van Vondel txt – Esther van Vondel

Experttips voor effectief strategisch netwerken

Jochem Klijn

Jochem Klijn is eigenaar van Netwerken.nl en geeft lezingen, trainingen en seminars aan ondernemers, salesmanagers en accountmanagers. In 2007 verscheen zijn eerste boek Netwerken op karakter en in 2014 zijn tweede boek Social Meaning.

Netwerken.nl – Jochem Klijn

Experttips voor onweerstaanbare offertes

Natasja Hoogenboom

Natasja Hoogenboom is eigenaar van SalesTAALent en traint bedrijven in het schrijven van onweerstaanbare offertes. Ook helpt ze dienstverleners bij het winnend inschrijven op aanbestedingen. Natasja heeft ruim 20 jaar ervaring in de sales. Haar missie is: bedrijven helpen succesvoller te worden in hun offertetrajecten.

SalesTAALent – Natasja Hoogenboom

Ook een boek schrijven in de Experttips boekenserie?

Neem contact op met Daisy Goddijn, de uitgever van deze serie.

[gravityform id=”11″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”1″]