Ondernemersvaardigheden in 1 ochtend

Inclusief Experttipsboek + netwerklunch

20 juni 2019 - Deventer

5 Ondernemersvaardigheden

De 5 nieuwe Experttips auteurs geven een leerzame presentatie over de grootste take-away uit hun boek. In 1 ochtend ben je op de hoogte van 5 essentiële ondernemersvaardigheden.

Extra keynote over mindset

Dr. Roy Martina, bestsellerauteur en businesscoach, deelt zijn eigen best practices en geeft een extra keynote presentatie over misschien wel de belangrijkste ondernemersvaardigheid: je mindset.

Inclusief boek + netwerklunch!

Je ontvangt 1 boek naar keuze van jouw favoriete auteur. Ook ben je speciale gast bij de netwerklunch waarbij zo'n 10 Experttips auteurs aanwezig zijn en je al je vragen kunt stellen.

Lancering van 5 boeken

Je bent getuige van een unieke boeklancering:
5 nieuwe Experttips boeken worden tegelijkertijd gelanceerd!

e-book met 100 tips

Je ontvangt een e-book met 20 tips uit elk van de 5 nieuwe Experttips boeken: 100 Experttips om jouw ondernemersvaardigheden te verbeteren.

Slechts € 25,- (excl. btw)
inclusief boek t.w.v. € 20
+ netwerklunch

Jouw sprekers tijdens deze ochtend:

Martijn Pennekamp

Ontwikkel je ondernemerschap

Martijn Pennekamp is expert op het gebied van startende zzp’ers. In 2011 startte hij zelf als zzp’er met het startersplatform www.ikwordzzper.nl. Het is nu het best bezochte platform voor startende zzp’ers.

Hij leert je hoe je succesvol start als zzp’er en hoe je als ondernemer succesvol blijft, zodat je ook de vruchten kunt plukken van je bedrijf.

Kim Hendriks

legalproof ondernemen

Kim Hendriks-Horstman is meester in de rechten, positiviteitsjurist en eigenaar van HENDRIKS MEESTERADVIES. Haar missie is: legal positiever maken.

Van Kim leer je hoe je legalproof onderneemt, hoe je je legal mindshift aanpast en wat de softskills zijn die daarbij horen. 

Sandra de Milliano

winstgevend leerplatform

Sandra De Milliano is eigenaar van WebinarSolutions. Ze begeleidt Sandra ondernemers, experts en executives om sneller en effectiever te leren, te veranderen en te communiceren met nieuwe media.

Sandra leert je hoe je je business laat groeien met een online leerplatform. Ze geeft je innovatieve tips en tricks om video en webinars op een effectieve en rendabele manier in te zetten.

Monica ten Hoove

financieel succesvol ondernemen

Monica ten Hoove is financieel expert, coach, trainer en eigenaar van het bedrijf Cijfers&Centen. Haar missie is dat iedereen financiële rust verdient.

Van Monica leer je hoe je financieel succesvol onderneemt. Ze geeft praktische tips hoe je op een slimme en relaxte manier je winst kunt verhogen.

Peter Dalmeijer & Rolf van Haren

Betekenisvolle organisatie

Peter Dalmeijer is directeur van opleidingsinstituut Vidarte, NLP master trainer en trainer Systemisch Werk.
Rolf begeleidt bedrijven in zowel innovatie, implementatie als de ontwikkeling van een ecosysteem waarin mens en organisatie in een voortdurende ecologische dynamiek zijn met elkaar.

Peter Dalmeijer en Rolf van Haren bespreken de geheimen van een betekenisvolle organisatie. Ecologie is de nieuwe economie.

Roy Martina

ONSTOPBAAR SUCCES

Roy Martina is holistisch arts, business coach, internationaal spreker en bestseller auteur van 86 boeken. Wereldwijd helpt hij topondernemers om de obstakels in hun leven te overwinnen door de weg vrij te maken in hun onderbewustzijn, met als resultaat onstopbaar succes.

Hij geeft je praktische tips waarmee je barrières, sabotages en obstakels op weg naar succes met gemak kunt aanpakken. Je ontdekt succesgewoontes waarmee je je mentaal emotionele staat kunt managen.​

Aansluitend (optioneel) in de middag en avond:

Het grootste Kennisfestival van Nederland

Aansluitend kun je deelnemen aan
‘Het grootste Kennisfestival van Nederland’.

Naast allerlei kleine sessies zijn de grote podia helemaal ‘bomvol’ gevuld met (internationale) topsprekers, die het leuk vinden je te verrassen en te inspireren. 

Over het festival

Een festival kent iedereen: veel muziek maar ook veel dingen daaromheen. Bij dit kennisfestival is dat omgedraaid: een festival met veel kennis. Maar ook randzaken: muziek (natuurlijk) en theater, maar ook vooral lekker eten en drinken.

De eerste editie op 25 mei 2016 was een groot succes. Net als die op 14 juni 2017 en 14 juni 2018 (beiden uitverkocht) met respectievelijk . ruim 2.000 en ruim 2.600 deelnemers. 

7 Experttips auteurs op het podium

Maar liefst 7 Experttips auteurs geven een presentatie of workshop op dit unieke Kennisfestival. 

Naast de 5 nieuwe Experttips auteurs spreken ook auteurs Roy Martina en Wim Belt op het Kennisfestival.

Uiteraard zijn alle 25 boeken uit de Experttips boekenserie op het Kennisfestival te koop.

Registeer je plek!

Voor de ochtend geldt een beperkt aantal deelnemers. Wil jij erbij zijn en ter plekke een boek naar keuze ontvangen? Bestel dan snel je ticket!

De afgelopen jaren was het grootste Kennisfestival van Nederland al snel uitverkocht. Wil je erbij zijn? Koop nu je ticket, voordat het te laat is.

Ondernemersvaardigheden in 1 ochtend

Inclusief boek + e-book met 100 tips + netwerklunch
9.30 - 13.00 uur
25
excl. btw
inclusief boek t.w.v. € 20 + lunch
  • 1 van de 5 nieuwe boeken naar keuze
  • e-book met 100 praktische tips
  • Netwerklunch met de auteurs

Het grootste Kennisfestival van Nederland

Met ruim 50 sprekers, o.a. 7 Experttips auteurs
13.00 - 22.00 uur
185
excl. btw
normaal € 195, met kortingscode € 185
  • Ruim 50 sprekers, muziek, eten en drinken
  • Presentaties van o.a. 7 Experttips auteurs
  • Congres met unieke festivalsfeer

Datum

20 juni 2019

Tijd

09.30 – 13.00 uur Ondernemersvaardigheden in
1 ochtend
13.00 – 22.00 uur Kennisfestival

Locatie

Deventer
Gasfabriek en Havenkwartier
(op loopafstand)

Entree

€ 25 Ochtendprogramma
€ 185 Kennisfestival 
(met kortingscode)