Over Experttips - Experttips

Over Experttips

Daisy Goddijn


Uitgever Experttips boekenserie

 

De Experttips boekenserie is een initiatief van Daisy Goddijn, eigenaresse van Expertboek.

Om de kwaliteit hoog te houden, werkt Expertboek met de beste professionals op het gebied van schrijfcoaching, redactie, grafische vormgeving en websites.

Daisy aan het woord:
"Een boek kan veel voor je expertstatus betekenen. Het is een bijzonder visitekaartje en een marketingmiddel. Ik zie dat veel ondernemers wel een boek willen schrijven maar het vaak uitstellen omdat ze geen tijd hebben om een boek te schrijven of er tegenop zien. Vanuit die behoefte is de Experttips boekenserie ontstaan. Ik ben namelijk van mening dat het veel makkelijker is om 50 tips op een rij te zetten en die uit te werken dan om zelf eerst de structuur voor je boek te bedenken. Koppel daaraan je eigen methode of stappenplan en je hebt een heel praktisch boek waarmee de lezer meteen aan de slag kan."

Heb je interesse om zelf een Experttips boek te schrijven? Neem dan contact op voor meer informatie.

 
 
 

Boeken


Daisy Goddijn is auteur van 5 boeken: Van bierviltje tot bestseller, Van boek tot bestseller en Experttips voor ondernemers die een boek willen schrijven, In 10 stappen van expert naar auteur, In 10 stappen de beste start voor je boek.

Na het lezen van deze boeken weet je precies welke stappen je moet zetten voor het uitgeven van je boek in eigen beheer. Ook weet je hoe je je boek in je businessmodel kunt opnemen je boek kunt promoten, zodat je er ook nog iets aan kunt verdienen.

 

Bijeenkomsten van Expertboek


  •  

Expertboek houdt verschillende soorten bijeenkomsten, van kleine workshops tot grotere bijeenkomsten in het theater.

Wil je meer weten over Expertboek of de mogelijkheden voor het uitgeven van een boek? Kijk dan eens op Expertboek.com

Vragen? Neem gerust contact op!

[gravityform id="11" title="false" description="false" ajax="true" tabindex="1"]